Γέμισε σήμερα η Βιβλιοθήκη γλυκές φατσούλες. Μιλάμε για τα 21 παιδιά του Β΄3 από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου που ήρθαν στη Βιβλιοθήκη μαζί με την αγαπημένη τους δασκάλα κ. Γεωργία Αρβανιτάκη, πιστή φίλη της Βιβλιοθηκης (βλ. άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΪΝΗ, στις 2/4/2016 http://vivliothiki-pirgou.gr/content/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82#overlay-context=), στα πλαίσια των βιωματικών δράσεων για το σχολικό εκφοβισμό που διοργανώνει η ΔΠΕ Ηλείας και συντονίζει η ψυχολόγος κ. Διονυσία Αγγελοπούλου. Μετά τη δράση τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Παιδιά σας περιμένουμε με τους γονείς σας, για να βγάλετε δωρεάν κάρτα μέλους και να έχετε όλα τα προνόμια των μελών της Βιβλιοθήκης.
Η αλλοίωση της φωτογραφίας έγινε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.