01Σεπτέμβριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Πύργος: Οι εκδηλώσεις "Καλοκαίρι 2019 στη Βιβλιοθήκη" άνοιξαν στις 18 Ιουνίου με ... μια βόλτα στο βυθό

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Πύργος: Οι εκδηλώσεις "Καλοκαίρι 2019 στη Βιβλιοθήκη" άνοιξαν στις 18 Ιουνίου με ... μια βόλτα στο βυθό

Οι εκδηλώσεις

"Καλοκαίρι 2019 στη Βιβλιοθήκη" άνοιξαν στις 18 Ιουνίου με ... μια βόλτα στο βυθό.

Οι μικροί μας φίλοι προσπάθησαν βήμα-βήμα τις οδηγίες, να ρίξουν μια μάτια στο βυθό της θάλασσας απ’ το παραθυράκι ενός υποβρυχίου και να ζωγραφίσουν τα πλάσματα του βυθού, μαθαίνοντας παράλληλα και μερικές τεχνικές ζωγραφικής.

Όλα αυτά έγιναν με τη βοήθεια της εμψυχώτριας κ. Ντενίσα Σίμα.

Η κ. Σίμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τίρανα Αλβανίας. Με πατέρα ζωγράφο δεν θα μπορούσε να "ξεφύγει" από την τέχνη. Τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών στα Τίρανα και μετά συνέχισε στην Αθήνα body-painting, special effects θεάτρου-κινηματογράφου και επαγγελματικό μακιγιάζ. Έχει πάρει δύο φορές πρώτο βραβείο σε Festival body-painting στην Αθήνα, το 1999 και το 2001. Μέχρι το 2009 συνεργαζόταν με πολλές διαφημιστικές εταιρείες στην Αθήνα με body-painting σε εκδηλώσεις όπως για τα εγκαίνια του “METRO”, την “LG”, “Hearts in ATHENS”, “ATTICA PARK”, καθώς και σε εκπομπες στο “ALTER”, καλλιστεία ομορφιάς κ.α. Επίσης εργάστηκε σε κατασκευές-ντεκόρ καταστημάτων, τοιχογραφίες σε παιδικούς σταθμούς, σχολές και καταστήματα, όπως και πορτρέτα, ζωγραφική σε ρούχα, ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής κ.α.

Από το 2008 ζει στην Ηλεία και η τέχνη της έχει περιοριστεί εντός νομού, με τοιχογραφίες και κατασκευές-ντεκόρ στην περιοχή του Πύργου. Συμμετείχε σε δυο ομαδικές εκθέσεις στην Νομαρχία Πύργου με την Ο.Γ.Ε Πύργου. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε παιδιά τη μοναδική τέχνη της ζωγραφικής, με αποκορύφωμα φέτος, να καταφέρει ώστε ΠΡΩΤΟΙ να φτάσουμε την Ελλάδα μέχρι την Αμερική στον παγκόσμιο οργανισμό Big Picture Foundation https://bigpicturefoundation.org/2019/05/18/14047 και να δείξει ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο μοναδική ιστορία, φυσική ομορφιά, αλλά έχει και άξιους, μικρούς ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!

Φωτογραφίες με τη δουλειά της μπορείτε να δείτε στις σελίδες:

https://www.facebook.com/denisa.shima?fref=ts
και
https://www.facebook.com/denisa.shima.13/?ref=br_rs

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν καθοριστικά πολύ οι εθελοντές:

  • Ζωή Αντωνοπούλου
  • Βάσω Μουσταφέρη
  • Αντωνία Βουδούρη

καθώς και οι μαθήτριες

  • Βασιλεία Κ.
  • Θεοδώρα Κ.
  • Άννα Απ.
  • Αδαμαντία Αυγ.

Η μερική απόκρυψη των στοιχείων των ανηλίκων εθελοντών, καθώς και η αλλοίωση κάποιων φωτογραφιών έγιναν για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών, σύμφωνα με τον ευρωπαΪκό κανονισμό και την ισχύουσα νομοθεσία.

0-1 1

ζ-3

ζ-9

myILIAnews.gr

Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!