"Να με θυμάσαι τον Αύγουστο" (εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης)
"Να με θυμάσαι τον Αύγουστο" (εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης)

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης η παρουσίαση του Ηλείου συγγραφέα και αθλητικογράφου Κώστα Αλεξόπουλου “Να με θυμάσαι τον Αύγουστο”. Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η συγγραφέας κ. Ιωάννα Κανελλοπούλου, ενώ ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος κ. Θέμης Μαντάς προλόγισε τον συγγραφέα και είχε τον συντονισμό της παρουσίασης.

“Το βιβλίο μού έχει επιστρέψει ένα μέρος από την ψυχή που έβαλα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό” τόνισε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθωνίου Ολυμπίας και πρώην Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Δημήτρης Κωσταριάς.

Στο τέλος της εκδήλωσης η αντιπρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Ευγενία Χριστοπούλου και το μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Ζώης Υφαντής έδωσαν ως αναμνηστικό δώρο στο συγγραφέα και στους ομιλητές το λεύκωμα “Ηλεία 1821” του Προέδρου του ΕΣ κ. Γιάννη Νικολόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ