Η κ. Μαρίνα Πετροπούλου, μια υπέροχη δασκάλα με σπάνιες ευαισθησίες και εξαιρετική διάθεση προσφοράς πήρε -κυριολεκτικά από το χέρι- τους 10 αγαπημένους της μαθητές από το 2/θ Δημοτικό Σχολείο Σαλμώνης και τα έφερε σήμερα στη Βιβλιοθήκη, αψηφώντας δυσκολίες και εμπόδια. Και δεν το μετάνιωσε καθόλου, αφού τα γλυκύτατα πλασματάκια ανταποκρίθηκαν στην τόση αγάπη της δασκάλας τους και ήταν υποδειγματικά σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης.

Στην αρχή προηγήθηκε προβολή της ιστορίας της Βιβλιοθήκης και του ιδρυτή της, διάρκειας 20΄και στη συνέχεια οι μαθητές με μεγάλη ευκολία συναρμολόγησαν ένα παζλ με θέμα τη φιλαναγνωσία. Μετά ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης, ξεφύλλισαν βιβλία, έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια, ξεκουράστηκαν και έφυγαν δίνοντας υπόσχεση ότι θα ξανάλθουν, όχι όμως με τη δασκάλα τους, αλλά με τους γονείς τους, για να γίνουν μέλη της Βιβλιοθήκης και να αποκτήσουν όλα τα δικαιώματα των αναγνωστών.

Κυρία Μαρίνα, μας εντυπωσιάσατε ! Ευχόμαστε να έχετε πάντα την ίδια διάθεση προσφοράς …  

Παιδιά, περιμένουμε να σας ξαναδούμε !

Ετοιμάζοντας το παζλ

Έτοιμη η εικόνα !

Στο αρχείο των εφημερίδων

Στην αίθουσα Στ. Στεφανόπουλου

Στην αίθουσα Τάκη Δόξα

Στο αναγνωστήριο του 2ου ορόφου

Στη σκάλα που οδηγεί στο 2ο όροφο

Στο παιδικό και εφηβικό τμήμα


Η αλλοίωση κάποιων φωτογραφιών έγινε για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των  μαθητών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ