26 και 27 Ιουλίου 2021. Ζουζουνιστές φωνές και γέλια ακούγονται στην είσοδο. Συνολικά 23 παιδιά χωρισμένα σε δύο ομάδες από το ΚΔΑΠ “Ευ δημιουργείν” ήλθαν για να γνωρίσουν τη Βιβλιοθήκη της πόλης τους. Τα συνόδεψαν η κ. Νάνσυ Μπάρκα μια ακούραστη και πρωτοπόρος εκπαιδευτικός μαζί με τις χαμογελαστές κυρίες Ευγενία Κατσηδήμα και Βάσω Μπάρκα.

Οι μαθητές άκουσαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον και είδαν σε ειδική προβολή την ιστορία της Βιβλιοθήκης, έμαθαν για τον δημιουργό της και όλους όσοι συνέβαλαν στην εξέλιξη και προσφορά της.

Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια παζλ με θέμα την φιλαναγνωσία, περιηγηθήκαμε στους χώρους της Βιβλιοθήκης και φυσικά διάβασαν τα αγαπημένα μας βιβλία.

Στο τέλος βγάλαμε όλοι μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τώρα τους περιμένουμε να έλθουν στην Βιβλιοθήκη να γίνουν μέλη, για να μπορούν να δανείζονται 5 βιβλία για ένα μήνα και φυσικά να μπουν στην κλήρωση για μια δωροεπιταγή των 50€ σε σχολικά είδη/βιβλία.

Κυρία Νάνσυ, κυρία Ευγενία, κυρία Βάσω συγχαρητήρια! Περάσαμε δυο μέρες πανέμορφα με τα αξιολάτρευτα ζουζούνια σας!

Σημείωση:

Η μερική αλλοίωση κάποιων από τις φωτογραφίες έγινε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, του ν. 4624/2019, του ν. 3471/2006 και άλλων ρυθμίσεων που αφορούν την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

ΣΧΕΤΙΚΑ