Εργαστήριο χαρακτικής στη Βιβλιοθήκη

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προγραμμάτων της Βιβλιοθήκης μας για παιδιά, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1/7/2024 εργαστήριο χαρακτικής για μαθήτριες και μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι μικρές μαθήτριες και μαθητές είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα σχέδια, τα χαρακτικά και τα τυπώματα από την αρχή και να φτιάξουν τη δική του προσωπική «καλοκαιρινή σφραγίδα». Δελφίνια, θάλασσες, καράβια, ένας ήλιος λαμπερός και πολλές… εξοχικές κατοικίες μαζί με πολλά λαχταριστά παγωτά σχεδιάστηκαν, χαραχτήκαν και τυπώθηκαν εξ ολοκλήρου από τα παιδιά που απόλαυσαν τη διαδικασία και εξερεύνησαν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους!

Στο υπαίθριο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης οι γονείς απόλαυσαν τον καφέ τους, που ετοίμασε με πολλή αγάπη η κ. Κατερίνα Σίψα, παρέα με ένα βιβλίο.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές
Άννα Αντύπα
Ντενίσα Σίμα
Νελίνα Κ. και
Χρίστο Κ.

χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το εργαστήριο. καθώς και την εμψυχώτρια κ. Χαντζηκωνσταντίνου Σωτηρία.

Χορηγοί προγράμματος: 
Σωτηρία Χαντζηκωνσταντίνου
ΚΙΝΙΝΗΣ Π. Ι. Α.Ε.Β.Ε

Κωνσταντίνα Καββαδά

________________________
Η αλλοίωση κάποιων φωτογραφιών και η μερική απόκρυψη των στοιχείων των ανηλίκων εθελοντών έγινε για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ