Να τα πούμε;

Τελευταία μέρα χθες για όλα τα παιδιά που πάνε σχολείο. Προετοιμασίες, γιορτές, κάλαντα, δώρα, όλα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Κι εμείς με διάθεση γιορτινή υποδεχθήκαμε τρία σχολεία που ήλθαν στη Βιβλιοθήκη μας για να γιορτάσουν μαζί μας και να μας πουν τα κάλαντα.

Να τα πούμε;

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου υποδεχθήκαμε το 13ο Νηπιαγωγείο Πύργου μαζί με τη δραστήρια εκπαιδευτικό και εθελόντρια της Βιβλιοθήκης κ. Μαρία Ηλιοπούλου. Όλοι μαζί είχαν ετοιμάσει μια πανέμορφη εκδήλωση με θέμα: “Τα Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής” με αφήγηση, μουσική και τραγούδια που είχε επιμεληθεί η διευθύντρια του ΣΔΕ κ. Νίκη Μπουροπούλου, κεράσματα από τους γονείς.

Να τα πούμε;

Τα παιδιά είχαν προμηθευτεί από την Make a Wish αστεράκια με ευχές που τις έγραψαν και τις προσέφεραν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να τα πούμε;
Να τα πούμε;

Στο τέλος της γιορτής πήραν το δώρο από τον άγιο Βασίλη, ένα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο από τη Βιβλιοθήκη για να διαβάσουν τις μέρες των γιορτών κι ένα ημερολόγιο αφίσα, προσφορά των εκδόσεων “Έαρ”.

Να τα πούμε;

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου μας τραγούδησαν τα κάλαντα οι λιλιπούτειοι φίλοι μας από το 1ο Νηπιαγωγείο Πύργου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ελένη Τσίτσου, κ. Αγγελική Χρονοπούλου και κ. Βούλα Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια παίξαμε όλοι μαζί το παιχνίδι “Γνωρίζω τους κανόνες της Βιβλιοθήκης” και νικητές βγήκαν όλα τα παιδιά!

Να τα πούμε;

Ο κύκλος έκλεισε με τα υπέροχα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου και τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς κ. Χριστίνα Λυμπέρη, κ. Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, κ. Γεωργία Δούλκαρη και κ. Λάμπρο Τσακριλή. Απολαύσαμε μελωδικά κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Ευχόμαστε σε όλα τα αγαπημένα μας παιδιά και τους εκλεκτούς συναδέλφους Καλά Χριστούγεννα!

Η Διευθύντρια και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης

ΣΧΕΤΙΚΑ