Ζωντανεύουν τα μνημεία του παρελθόντος

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου πραγματοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για 15 μαθητές από Δ΄ Δημοτικού μέχρι και Γ΄ Λυκείου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας τη Μ. Δευτέρα, 18 Απριλίου, ώρα 11:00. Τη σχεδίαση και υλοποίηση του προγράμματος έχει η κ. Αριστέα Γεωργακοπούλου, Αρχαιολόγος – Ξεναγός.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο με φυσική παρουσία (όχι με e-mail ή τηλέφωνο) στη Βιβλιοθήκη (ώρες λειτουργίας:  Τρίτη 12-7, Τετάρτη 8-3, Πέμπτη 8-3, Παρασκευή 8-3, Σάββατο 8-2) στον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κ. Χαράλαμπο Αντωνόπουλο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι τα παιδιά να έχουν κάρτα μέλους στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου. Όσα παιδιά δεν έχουν κάρτα μέλους, μπορούν να αποκτήσουν την ώρα που δηλώνουν συμμετοχή με την παρουσία ενός γονέα (να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, μπορεί να υπάρχει ένας μόνο συνοδός για κάθε παιδί. Αν το παιδί δεν συνοδεύεται, μπορεί ο γονέας να το παραλάβει αφού τελειώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Διάρκεια προγράμματος: 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής:

  • για τους μαθητές είναι δωρεάν
  • για το συνοδό 12€ (η τιμή περιλαμβάνει την είσοδο α) στον Αρχαιολογικό Χώρο β) στο Αρχαιολογικό Μουσείο και γ) στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων).

Εξαιρούνται οι άνεργοι, οι εκπαιδευτικοί και οι πολύτεκνοι που έχουν δωρεάν είσοδο, με επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών:
για τους άνεργους κάρτα ανεργίας σε ισχύ,
για τους εκπαιδευτικούς κάρτα ελευθέρας εισόδου,
για τους πολύτεκνους θεωρημένη κάρτα πολυτέκνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ