Έχετε φάει πετρόσουπα;

Όχι; Ε, τότε σίγουρα χάνετε! Γιατί στη Βιβλιοθήκη η ψυχολόγος κ. Σωτηρία Χατζηκωνσταντίνου από το Κέντρο Πρόληψης “Παρεμβάσεις” μαζί με σούπερ υπέροχες μαμάδες και τα απίθανα παιδιά τους έφτιαξαν σε ένα μεγάααλο καζάνι πετρόσουπα! Με πεντανόστιμα υλικά και μαλακά βότσαλα. Mε τη βοήθεια φυσικά, του Λουκ του λαγού, της ύαινας Μπούκι και άλλων ζώων που πρωταγωνιστούν στο παραμύθι “Πετρόσουπα για όλους”. Πρόκειται για ένα παραμύθι που μιλάει για τη διάθεση να μοιράζεσαι και για την αλληλεγγύη, μια ιστορία δημοφιλής σε Ευρώπη και Ασία, που εδώ σερβίρεται με… αφρικανική γαρνιτούρα!

Το εργαστήριο αυτό εντάσσεται στη σειρά των εργαστηρίων που έχουν ως σκοπό να αξιοποιηθεί η τέχνη του παραμυθιού για να δώσουν σε γονείς και στα παιδιά τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν μέσα σε ένα χώρο ασφάλειας και αποδοχής και να ανακαλύψουν νέους διασκεδαστικούς τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης.

_______________________
Η αλλοίωση κάποιων φωτογραφιών έγινε για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

ΣΧΕΤΙΚΑ